Laš Studio
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Velkommen til vår nettbutikk og fysiske butikk i hjerte av Tromsø sentrum. Vi er en klesbutikk som er dedikert til å fremme lokale, samiske og skandinaviske merker. Hos oss kan du oppdage unike designere som du ikke finner andre steder i byen.

Vi er stolte av vårt sterke engasjement for bærekraftig mote. Vår filosofi er å tilby klær av høy kvalitet som er produsert med omtanke for miljøet og menneskene bak produksjonen. Vi søker aktivt etter merker som er opptatt av bærekraftig praksis, enten det er gjennom bruk av økologiske materialer, reduksjon av avfall eller støtte til sosialt ansvarlige prosjekter.

Vårt utvalg av klær er nøye kuratert for å tilfredsstille ulike smaker og stiler. Enten du foretrekker tidløs eleganse, urban streetwear eller bohemsk chic, har vi noe for enhver anledning. Vi tror på verdien av kvalitet og eksepsjonell design, og ønsker å inspirere deg til å uttrykke din personlighet gjennom klærne du velger.

Våre butikker tilbyr en unik shoppingopplevelse der du kan se og prøve klærne personlig. Vårt vennlige og kunnskapsrike team er alltid klare til å hjelpe deg med å finne de perfekte plaggene som passer dine behov og ønsker.

Samtidig vet vi at mange av våre kunder foretrekker bekvemmeligheten ved nettshopping. Derfor har vi også en nettbutikk der du kan utforske vårt utvalg, bestille med noen få klikk og få varene levert rett hjem til deg. Vi er opptatt av å gi deg en sømløs og brukervennlig nettbutikkopplevelse, slik at du kan nyte shoppingen uansett hvor du er.

Vi er glade for å være en del av Tromsøs mote- og kulturscene, og vi er lidenskapelig opptatt av å støtte lokale designere og håndverkere. Ved å handle hos oss bidrar du til å opprettholde et blomstrende lokalt moteunivers og til å bevare den unike sjarmen i vår vakre by.

Takk for at du besøker oss, enten i butikken vår eller på nett. Vi ser frem til å gi deg en fantastisk shoppingopplevelse der du kan utforske det beste av lokale, samiske og skandinaviske merker, og finne de spesielle plaggene som gjør deg unik!

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke